fredag 15 juni 2012

Så in i vassen!

Det närmsta fiske jag kommit sen semestern började är att djupdyka ner i min tegelfasad. Isoleringen bestod av vass. Sjukt taskig, och inte särskilt rolig koppling men likväl en sanning liksom en förklaring till varför jag inte fiskar gös på Mjörn just nu. Fredningstiden gick ut i Måndags.

För den nyfikne berättar jag gärna att min nya fasad kommer att bestå av en granpanel behandlad med järnvitriol. Då blir det grått, underhållsfritt och miljövänligt. Dessutom vackert.

onsdag 6 juni 2012

Trimma gräs

Nationaldagen bjöd på trädgårdsarbete på förmiddagen. Jag gick lös på en bokplanta med sekatören. Då jag inte var helt nöjd med skärpan på eggen kastade jag mig ner i fiskelådan efter mitt krokbryne. Just då dök frun upp i garaget konstaterandes att det saknas tråd till grästrimmern.

Sagt och gjort! Vi rotade djupare i fiskelådan och fram rotades en fiskelina från början 90-talet märkt fladen fishing. Jag har minst sagt dålig relation till detta Varbergsbaserade bolag men idag blir omdömet i den något mer positiva riktningen. Gräsmattan är mycket vacker!

söndag 3 juni 2012

Ner i en säck

När man får naturupplevelser likt denna kvittar det att inte abborren är i stöten.