tisdag 24 augusti 2010

"Premiärturen"

Ja vad ska man säga. Vädret var kaotiskt på viaredssjön. Hittade en vik där det var lä och släppte ner jiggarna där det såg ut att stå en del fisk på lodet. Direkt kände jag en stöt och mothugget kom på reflex. Orimligt tungt! Jag hade fastnat i botten och efter en kortare kamp släppte faktiskt jiggen. Upp kom den med avbruten krok! 0.08mm flätlina knuten med dubbel lina levererade.

Turen avbröts efter mycket sökande efter en bättre spot som dessvärre aldrig hittades. Regnet och vinden satte stop för vår premiärtur som vi hade sett fram emot länge. Orka! (som eleverna hade sagt)

Istället väljer jag nu, efter mycket funderande att publicera Gurras monstergös som vi tog under ett kortare pass för att inviga båten innan vi byggde om den. Jag vill varna känsliga läsare för denna rekordfisk ni nu skall få se.


















Vi blev hur som helst mycket glada över det faktum att sjön innehöll huggvillig gös. Särskilt eftersom vi denna sommar har haft ett mycket torftigt fiske på de få turer vi hunnit med på Mjörn. Sjön där varenda människa vi stött på verkar har krokat gösar på över 7kg.

Over and out.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar